Spoštovani,

v Zavarovalnici Triglav, ki že 120 let skrbi za generacije zavarovancev, so Planici zvesti že več kot pol stoletja. Največji slovenski športni spektakel že vse od leta 1979 soustvarjajo tudi kot sponzor dneva za otroke. V tem času so oglede poskusnih serij in kvalifikacij smučarskih skokov skozi akcijo Otroci Triglava omogočili več kot 100.000 otrokom iz različnih okolij.

Edinstveno doživetje športnega dogodka želimo osnovnošolcem približati tudi v teh izrednih razmerah, saj verjamemo, da otroci tudi z navijanjem za najboljše smučarske skakalce sveta krepijo športnega duha. Zato vas vabimo, da se nam kot šola pridružite v akciji Otroci Triglava v Planici in učence spodbudite k virtualnemu navijanju preko aplikacije ZOOM.

Vaši učenci lahko svoje mesto na virtualni tribuni v Planici zasedejo v četrtek, 25. marca 2021, ob 14.30 uri, ko začnemo s programom, pred pričetkom posamične tekme.

KAJ VAM PONUJAMO?

Virtualni ogled posamične tekme finala svetovnega pokala v smučarskih skokih.
Izkušnjo virtualnega navijanja »v živo« preko ekranov na prizorišču svetovnega pokala (otroci oz. navijači se bodo lahko videli tudi v direktnem televizijskem prenosu)..
Navdihujoč uvodni program in zabavne dodatne vsebine

PROGRAM

Za šolarje smo poleg ogleda tekme pripravili tudi pester spremljevalni program z glasbenimi gosti.

Ura Program
30 min pred začetkom tekme

Pozdravni nagovor

Pogovor s športniki

Glasbeni gost presenečenja

Tekmovanje

Spremljanje tekmovanja preko računalnikov, telefonov ali tablic z dodatnimi informacijami in skupnim navijanjem s pomočjo uradnega napovedovalca.

Predvajanje gledalcev preko aplikacije Zoom na velikem zaslonu na prizorišču (vidnost tudi v televizijskem prenosu)

SPLOŠNI POGOJI:

Planica 2021 – Splošni pogoji

(Skupno 36 obiskov, dnevno 1 obiskov)
Dostopnost