Vadba doma preko elektronske povezave s strokovnjakom | Radio CeljeV času povečanega sedenja, ležanja je zelo pomembno, da ne pozabimo na svoje telo. Le-to za dobro delovanje psihofizičnih dejavnosti nujno potrebuje tudi psihofizično kondicijo. Če želimo v življenju funkcionirati pozitivno, zdržati vse strese, tako psihično kot fizične, mora biti naše telo v odlični psihofizični konciji.
Pomanjkanje fizične kondicije pripelje tudi do nezadovoljstva s svojim telesom, kar običajno privede do povečanega nezadovoljstva z vsem, kar se dogaja okoli nas, z drugimi ljudmi, … Zato je izrednega pomena, da smo s svojim telesom zadovoljni, da se v njem dobro počutimo, da se imamo radi. Zato le pogumno – sedaj je pravi trenutek, da se zazremo vase (v koliko do sedaj še nismo), spoznamo kateri način gibanja bi nam ustrezal in pričnemo z gibanjem v svojem stanovanju. Nikoli ni prepozno!

V kolikor se odločate za vadbo po daljšem premoru, priporočam, da pričnete resnično umirjeno (nikakor ne s šprinti, tekom).
Nekaj predlogov za vadbo (predvsem odraslih – starši, stari starši, ZAPOSLENI; otroci tako ali tako prejemajo navodila s strani učiteljic):
(Skupno 6 obiskov, dnevno 1 obiskov)
Dostopnost