NATEČAJ ZA ZADNJO TRIADO OSNOVNE ŠOLE je objavljen v spletni učilnici svetovalno delo, pod poglavjem POKLICNA ORIENTACIJA

Učenci odgovorite si na nekaj vprašanj in ustvarite vizualizacijsko tablo svoje karierne prihodnosti! Sledite korakom, ustvarite izdelek, poslikajte izdelek in ga s skenirano prijavnico pošljite do 4.12.2020 na e naslov:

UČITELJI SODELUJTE NA NATEČAJU KOT MENTORJI, PODPRIMO OTROKE PRI KARIERNEM RAZISKOVANJU

Na Zavodu za zaposlovanje RS so zasnovali nalogo, ki otrokom pomaga spoznavati, kaj si v življenju želijo. Spodbuja jih k razmišljanju o sebi in o prihodnosti. O tem, kakšni želijo postati, kaj bi radi dosegli in kaj jim je pomembno. O tem, kakšen poklic bodo izbrali in kako bodo načrtovali svojo kariero. Tako si ustvarijo predstavo o sebi v prihodnosti.

Življenjska vizija je pomembna, ker pomaga, da ostanejo in usmerjajo izobraževalne in druge odločitve. Dejanja tako, da jim pomaga ostati na prava poti. In prava pot je za njih tista pot, ki je skladna z njihovimi željami in vrednotami.

Pripravili so lepe praktične nagrade! Podelili bomo:

  • 15 x brezžične slušalke z vgrajenim mikrofonom,
  • 15 x notesnik za shranjevanje zapiskov v oblaku,
  • nahrbtnike, stekleničke za vodo in ostale uporabne nagrade (USB ključke, komplete blok in pisalo, večnamenske bombažne vrečke, poklicne karte).

Vsem sodelujočim šolarjem bomo izdali priznanja za sodelovanje, mentorjem pa potrdila o mentorstvu.

(Skupno 15 obiskov, dnevno 1 obiskov)
Dostopnost