I. del turnirja: OŠ P. V. Bistrica

Finale: OŠ F. P. Črenšovci

Udeležili so se ga:

Anže Pintarič

Vasja Ščančar

Gabriel Gostan

Jakob Zver

Jaka Kreslin

Aljoša Sovič

Alex Zadravec

Oliver Virag (le finale)

Tian Anej Gjergeš (le polfinale)

Julian Zadravec (le polfinale)

Rene Kavaš (le polfinale)

Artem (le polfinale)

 

Učenci 6. in 7. razreda so v predtekmovanju premagali obe ekipi – OŠ P. V. Bistrica in OŠ M. K. Velika Polana. Pokazali so ogromno borbenosti, vztrajnosti in spretnosti. Z dvema zmagama so osvojili 1. mesto in so se uvrstili v finalno tekmovanje OE Lendava.

Včeraj, v četrtek, 23. 3., so proti učencem iz Črenšovec žal izgubili in tako osvojili 2. mesto v OE Lendava. Tako bodo na področnem turnirju igrali z boljšim nasprotnikom, kar še ne pomeni, da zmaga ni mogoča. Če bodo igrali tako kot so na Bistrici, si lahko obetajo tudi lep uspeh.

 

Na finalnem turnirju se nam je pridružil še sošolec iz Ukrajine, saj je pokazal veliko željo po igri nogometa, naši učenci pa so se izkazali s solidarnostjo in pomočjo prijatelju. Verjamemo, da boste učenci tudi v bodoče pokazali toliko sočutja in solidarnosti, kot ste jo v prvem tednu bivanja ukrajinskih prijateljev v Odrancih.

Čestitamo učencem za osvojeno 2. mesto in jim na področnem turnirju želimo veliko športnega vzdušja, tekmovalnosti in medsebojne uigranosti.

učiteljica športa Nika Poljanšek

(Skupno 55 obiskov, dnevno 1 obiskov)
Dostopnost